Всички поръчки ще се обработват в срок от 5 до 10 работни дни от датата на поръчката през месец януари

безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

Доставка Еконт


За да направи поръчка, Клиентът трябва да има активна регистрация в сайта, в която да е въвел име, адрес за доставка и телефон за връзка. Тези данни се запомнят в неговия профил и не е нужно да се попълват при следващата поръчка освен ако няма промяна.

Gplay.bg си запазва правото да не изпълни поръчката, ако Клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са с изчерпана складова наличност. В тези случай Клиентът ще бъде уведомен от наш служител.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден артикул листван на сайта, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или нова партида от производството Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като по възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (модел, марка) със същото качество и цена.
В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

 

 

Срок на доставка

·         Доставките се извършват чрез куриерска фирма Econt до техен офис или посочен личен адрес от клиентите

·         Доставкитe на стоки за района на София се извършва в срок между 24 и 48 часа, всеки ден без Неделя и националните празници.

·         Доставките на стокиза страната се извършват в срок до 2-3 дни, всеки ден без Неделя и националните празници.

·         Доставката е безплатна при стойност на поръчката над 50.00 лв

 

Поръчките се обработват от 10:00 - 16:00 ч. всеки работен ден без Събота и Неделя!

За повече информация: 02 4372440 (само в работно време)

Работно време: 09:30 до 18:00 от понеделник до петък

 

Условия за доставка на пратки, адресирани до непълнолетни и малолетни лица

 

Съгласно решение на Комисия за Регулиране на Съобщенията от 21.12.2017г: 

Не се приемат от адрес или в офис препоръчани или непрепоръчани пратки от малолетни или непълнолетни лица, независимо дали са заявени от тях или от трето лице. 

Не се предават на адрес или в офис препоръчани или непрепоръчани пратки на малолетни или непълнолетни лица, независимо дали са адресирани до тях или до трето лице. 

Непрепоръчани и препоръчани пощенски пратки, адресирани до малолетни или непълнолетни лица, се връчват на родителите или настойниците им срещу документи, удостоверяващи това им качество: акт за раждане или съдебно решение, като се сверява личната карта на представителя.