безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

Acer Predator Triton 300 SE

Лаптоп Acer Predator PT314-51s-730H Triton 300 SE - NH.QBJEX.00J
Арт. номер: ACER-NOT-NH.QBJEX.00J

PREDATOR TRITON 300 SE

НАПРАВЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Отидете и играйте навсякъде. Изкован от „чисто сребро“, Predator Triton 300 SE ви осигурява цялата мощ на геймърски лаптоп с изчистен спартански стил, който би накарал дори капитан на космически кораб да се ухили от задоволство. Оборудван с най-новия процесор от 11-о поколение Intel® Core™ i7 и видеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 3060.

 if_2021_297x155 png

ВЗЕМЕТЕ ГО СЪС СЕБЕ СИ

Със своите едва 17,9 mm леснопреносимият и изцяло метален Triton 300 SE е готов за пътешествия и много хаос. Дисплеят с тънка рамка и живот на батерията до 10 часа ви осигуряват изобилие от място и време, на които да се наслаждавате, докато триумфирате над враговете си.

ЕДНА СКОРОСТ: БЪРЗА

Когато решите да заредите игра или да седнете, за да изгледате епизодите на най-новия сериал, високоскоростният дисплей ще ви осигури плавни изображения без проблеми.

14-инчов FHD

IPS панел

144 Hz

Опресняване

POWERED UP PERFORMANCE

В неговия лъскав метален корпус са поместени до най-новия процесор от 11-о поколение Intel® Core™ i7, видеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, до 24 GB 3200 MHz DDR4 памет и до 1 TB PCIe SSD устройство за съхранение.

Microsoft®

Windows 10 Home

операционна система

11-опоколение Intel®

Core™ i7

процесор

NVIDIA®

GeForce RTX™ 3060

графичен процесор за лаптоп

RAM/СЪХРАНЕНИЕ

24 GB/1 TB

DDR4-3200/M.2 SSD

ИГРАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ С INTEL®

Най-новите процесори на Intel са създадени за максимум кадри и удобство при пътуване. Благодарение на тактовата честота до 5,0 GHz Turbo и до 4 ядра и 8 потока получавате необходимата ефективност и свобода, за да играете навсякъде.

5,0 GHz

Тактова честота

4

ядра

8

потока

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 SERIES

Тези графични процесори за лаптоп осигуряват върховна производителност за геймъри и творци. Мощта им е осигурена от архитектурата от 2-ро поколение RTX Ampere на NVIDIA – с нови ядра с лъчево трасиране, ядра Tensor и мултипроцесори за поточно предаване за огромен скок в производителността.

3-ТО ПОКОЛЕНИЕ ЯДРА TENSOR

Получавате до 2 пъти по-голяма пропускателна способност със структурно разпръсване и усъвършенствани алгоритми на изкуствен интелект, като например DLSS. Тези ядра осигуряват огромно подобрение в производителността на игрите и изцяло нови възможности с изкуствен интелект.

2-РО ПОКОЛЕНИЕ RT ЯДРА

Лъчевото трасиране симулира истинското поведение на светлината, за да осигури рендиране в реално време с кинематографско качество и на най-тежките във визуално отношение игри.

3-ТО ПОКОЛЕНИЕ MAX-Q ТЕХНОЛОГИЯ

Всеки един аспект от лаптопа – чип, софтуер, дизайн на платка, захранване и топлинни елементи – е оптимизиран за мощност и производителност.

ТЕХНОЛОГИЯ ОТ 5-О ПОКОЛЕНИЕ AEROBLADE™ 3D

Оптимизирахме охлаждането с технология с вентилатор от 5-о поколение AeroBlade 3D и насочваща въздушните струи Vortex Flow за повишаване на въздушния поток и усъвършенстване на цялата система от входния до изходния отвор, което ви позволява да достигнете максимална производителност без значение върху каква задача работите.