безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

BenQ GV30

Преносим видеопроектор BenQ GV30, HD, 300ANSI, DLP, Rec 709 98%, HDMI, USB-C

Арт. номер: BENQ-PROJ-GV30
не е в наличност

Запитване за BenQ GV30

безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Технически характеристики
Гаранция 36 месеца
Яркост 300 ansi lm
Резолюция (native) 1280x720
Контраст 100 000:1
Тип Преносим
Живот на лампата 20 часа
Технология DLP
Формат 16:9
Цвят Бял

Преносим проектор за безжично забавление BenQ GV30, HD, 300ANSI, DLP, Rec 709 98%, HDMI, USB-C

Вашият личен стил, страст и предпочитания създават уникално усещане за индивидуалност и са от съществено значение, когато става въпрос за стрийминг на филми и музика. Благодарение на преносимостта си, BenQ GV30 показва любимото ви съдържание в изключително големи изображения, навсякъде и по всяко време. Заедно с вълнуващото 2.1-канално аудио можете да покажете своя уникален стил с безупречни детайли и качество.
Pure Clarity with Crystal Glass Lenses + “SmartEco”

Технология - DLP
Разделителна способност - 1280x720
Яркост - 300 лумена
Контраст - 100 000:1
Коефициент на увеличение - 1.2
Лампа - 65W
Живот на лампа - 20000/30000 часа
Цвят - Бял
HDMI
USB-C
Speaker 4W x 2
WiFi
Bluetooth
Remote Control
BenQ QS1 Android TV Dongle

BenQ GV30 е първият в света смарт, преносим проектор с 2.1 канален Bluetooth говорител с допълнителен бас и ъгъл на прожекция от 135 градуса, осигуряващ високо качество на стрийминга.

Изразете себе си

Вашият личен стил, страст и предпочитания създават уникално усещане за индивидуалност и са от съществено значение, когато става въпрос за стрийминг на филми и музика. Благодарение на преносимостта си, BenQ GV30 показва любимото ви съдържание в изключително големи изображения, навсякъде и по всяко време. Заедно с вълнуващото 2,1-канално аудио можете да покажете своя уникален стил с безупречни детайли и качество.

Усетете звука. Като на кино.

От изключителни звукови ефекти до блестящи диалози и мощна музика, солидното аудио представяне издига обикновеното гледане на филми до петзвездно кино събитие. 2.1 каналното компонентно аудио, на GV30, предоставя ясни детайли и плътен бас, за кинематографични моменти. Неговият функционално плавен дизайн създава мощна стерео звукова сцена, когато се използва като преносим Bluetooth високоговорител.

BenQ GV30 е първият в света смарт, преносим проектор с 2.1 канален Bluetooth говорител с допълнителен бас и ъгъл на прожекция от 135 градуса, осигуряващ високо качество на стрийминга.
 
 

Допълнителен бас, за по-голямо въздействие

Предлагайки подобрено кинематографично изживяване, вградената 2.1 канална система разполага с двойни 4W средночестотни говорители, с мощен 8W нискочестотен говорител. Можете да чуете финия поток от вода, падащите листа, както и оглушителните експлозии. Включени са оптимизирани звукови режими за най-добро качество на звука при филми, ТВ предавания, спорт, игри и музика.

DSP (цифров сигнален процесор)

Неизкривени ниски и по-ясни високи

Патентованият алгоритъм за корекция на говорителя и настройката на психоакустиката, позволяват по-добър 3D съраунд звук, по-детайлни високи и по-мощни вокали; в същото време те постигат отличен кинематографичен бас, като същевременно запазват изящни и чисти високи.

Нискочестотен говорител

Естествен, нежен и без изкривявания бас

Амортисьорът на буфера използва DuPont Conax патентован материал, който подобрява стабилността и плавността, на системата за окачване, чрез нейния висок толеранс на изходна мощност, устойчивост на удар и еластичност. Конусът използва композитен материал от хартиена маса и влакна, с точното количество вътрешно съпротивление. Резултатът е по-плавна крива на честотната характеристика, която прави баса естествен, нежен и с малко изкривяване.

Средночестотен говорител

Подробни, ясни, чисти средни & високи

Магнитът и веригата на пищялката се захранват от неодимов магнит, със силно магнитно поле, което повишава ефективността на говорителя, докато диафрагмата за средния диапазон е изработена от композитни PEI и PU материали, който предотвратяват повреди. Резултатът е по-добър звук във високите, който е деликатен, свеж и чист, което го прави идеален за изобразяване на тонове и обертонове на инструменти като камертони, електрически китари и цигулки.

Корпус

270-градусов дизайн на звука

Корпусът е с преносим дизайн, за 2.1 канална и 270-градусова звукова прожекция, което му позволява да възпроизвежда по-широка звукова сцена, която запазва високочестотния аудио спектър, без да жертва басите, за да постигне звукови ефекти, подобни тези в киното. Дори при увеличение на силата на звука, специалният огнеупорен материал, с висока твърдост, запазва hi-fi звученето и потапящи звукови ефекти.

Очарован от живи и трайни цветове

Истинските цветове предават най-дълбоките ви чувства и оставят трайно впечатление. Професионализъм и отдаденост показват истинските цветове, задвижвани от CinematicColorTM технологията, на BenQ. Оптимизираните режими на картина и 97% покритие на Rec.709 цветовото пространство възпроизвеждат автентични изображения. 300 ANSI лумена яркост и 720p HD разделителната способност, на GV30, показват ярък контраст и реалистични сцени във филми, ТВ предавания, видеоклипове и спортни събития.

GV30 е първият в света смарт, преносим проектор с 2.1 канален Bluetooth говорител с допълнителен бас и ъгъл на прожекция от 135 градуса, осигуряващ високо качество на стрийминга.
 
 

Прожекция, която съответства на начин ви на живот

Ярките и огромни изображения, на GV30 и гъвкавостта на проекционния ъгъл от 135°, предлагат чудесни кино изживявания, които отговарят на всеки начин на живот. Широкоъгълните му възможности ви позволяват да прожектирате на всяко място и да се наслаждавате на съдържанието си от необичайна гледна точка. В допълнение режим "Cinema" и режим "Day Time" регулират по-тъмните области на екрана, дори при ярко осветление, за отлично качество на изображението, навсякъде.

 
GV30 е първият в света смарт, преносим проектор с 2.1 канален Bluetooth говорител с допълнителен бас и ъгъл на прожекция от 135 градуса, осигуряващ високо качество на стрийминга.
 
 
 
 

Гледайте любимото си съдържание с лекота

GV30 поддържа безжична прожекция, за различни ОС и устройства. Незабавно прехвърлете всяко съдържание от вашия смартфон, таблет или лаптоп, на големия екран, без да свързвате кабели и да правите допълнителни настройки.

Стъпка 1. Една секунда за идеално фокусирано изображение

Включете го за автофокус

Стъпка 2. Настройки за допълнително удобство

Регулирайте до 135° ъгъл на прожекция

Стъпка 3. Прожектирайте от където и да ви хареса

Позволете на автоматичната, вертикална keystone корекция да подравни изображението

Стъпка 4. Насладете се на безжично гледане

Безжична прожекция от iOS, MacOS, Android и компютърни устройства

Мултиплатформено предаване от всяко устройство

AirPlay

Може да стриймвате към вашия прожектор направо от iPhone, iPad или Mac. Или да споделите вашите снимки с всички в стаята.

Вграден Chromecast

Сертифицираният от Google, Android TV има вградена Chromecast технология. Гледайте любимото си съдържание — филми & ТВ предавания, музика, игри, спорт, снимки и други —от вашето Android или iOS устройство, Mac или Windows компютър или Chromebook, на вашия проектор, всичко това, без да е необходимо да поръчвате допълнително устройство за свързване с ТВ.

*Мобилното устройство, лаптопът и проекторът трябва да бъдат свързани към една и съща безжична мрежа.

*Можете да предавате Netflix съдържание САМО чрез Chrome браузъра на вашия лаптоп, но НЕ МОЖЕТЕ чрез Chrome браузъра на мобилното устройство, поради политиката на Netflix.

*За да стартирате Chromecast на iOS: изтеглете приложение поддържащо Chromecast, като Video Cast. Изберете проектора от горната дясна част на екрана.

 
 
 
 

Оптимално разстояние за гледане и размер на екрана

GV30 ви позволява с лекота да постигнете оптимален размер на екрана и разстояние за гледане. Неговият устойчив на падане дизайн, добавя увереност.

*Размерът на прожекционния екран е от 30"до 120", в зависимост от разстоянието за гледане. За идеално зрително изживяване, препоръчваме размера на екрана да е между 80"и 100".

 
 
 
GV30 е първият в света смарт, преносим проектор с 2.1 канален Bluetooth говорител с допълнителен бас и ъгъл на прожекция от 135 градуса, осигуряващ високо качество на стрийминга.
 

Насладете се стрийминг с Android TV

GV30 ще ви подари вълшебни моменти, когато стриймвате любимите си филми или гледате ТВ предавания, чрез Android TV 9.0. Споделянето на избраното съдържание, с любимите хора или дори гледайки ги сам, е винаги по-добре с лесно достъпно забавление, което не е сложно за използване.

Един Google акаунт за безпроблемна стрийминг наслада

Сертифицираният от Google, Android TV запазва любимото ви съдържание и ви позволява лесен достъп до него. Открийте нови филми и игри или гледайте стари любими предавания с лекота и удобство.

5,000+ от най-новите приложения на Google Play

Насладете се на повече от 5000 от най-новите приложения за Android, филми, телевизионни предавания, спорт, новини, игри, музика и други. По всяко време и навсякъде на вашите устройства има нещо, което всеки харесва.

Amazon Prime Video Originals

Приложението ви дава достъп до ексклузивни оригинали на Amazon Prime и огромна колекция от 4K филми и предавания, само с натискането на един бутон.

Забележка: Netflix поддържа само определени оторизирани устройства и по подразбиране не е наличен в смарт проекторите за дома на BenQ. Моля, следвайте тези препоръчани процедури за гледане.

 

Ако искате да използвате някои специфични приложения (например Netflix), трябва да инсталирате специалния „Apps Manager“ на BenQ.

 
 

Как да използвате „Apps Manager “на BenQ

1. Моля, инсталирайте „Apps Manager“, на BenQ, от Google Play магазина.

2. Инсталирайте “Aptoide”.

3. Инсталирайте "Netflix" приложението в Aptoide.

4. За навигация, инсталирайте „BenQ Smart Control“ приложението

Контролирайте собствения си ритъм

GV30 е проектиран да забавлява дори големи тълпи, със своя вълнуващ 2.1 канален Bluetooth говорител и 2.5 часа живот на батерията. Ще имате пълен контрол върху забавлението, с "BenQ Smart Control" приложението, направо от вашия смартфон.

Неограничени възможности за свързване

Готов за всяко устройство - независимо дали е смарт, стрийминг, Bluetooth или аксесоар, той ще работи с безжичните възможности, на GV30 и жичните HDMI и USB-C (с DisplayPort Alt Mode и възможност за пренос на данни) портове.

 
 
BenQ GV30 е първият в света смарт, преносим проектор с 2.1 канален Bluetooth говорител с допълнителен бас и ъгъл на прожекция от 135 градуса, осигуряващ високо качество на стрийминга.
 

Вземете забавлението винаги с вас

Удобната кожена дръжка и калъфа за носене правят GV30 лесен за пренасяне, без значение къде е партито. Независимо дали става въпрос за коктейли на покрива или барбекю в двора, можете да започнете забавлението навсякъде и по всяко време.

Очаквайте допълнителни забавяния поради натоварнеността на куриерските фирми. Срокът за изпълнение за получените поръчки за компютърни конфигурации е между 2 и 3 седмици от потвърждение на поръчката.  На 10.12.2021 г. ще активираме отново конфигурациите в сайта.

Екипът на Gplay.bg благодари предварително за разбирането.