безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

BenQ TK850

Видеопроектор BenQ TK850, DLP, 4K, 3000 ANSI, 30000:1, Rec.709 (98%), HDR-PRO, CinemaMaster Audio+2, CinemaMaster Video+, Бял

Арт. номер: BENQ-PROJ-TK850
не е в наличност

Запитване за BenQ TK850

безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Технически характеристики
Гаранция 36 месеца
Яркост 3000 ansi lm
Резолюция (native) 3840x2160
Контраст 30 000:1
Тип Стандартен
Живот на лампата 4000 часа
Технология DLP
Формат 16:9
Цвят Бял, Зелен

Видеопроектор BenQ TK850, DLP, 4K, 3000 ANSI, 30000:1, Rec.709 (98%), HDR-PRO, CinemaMaster Audio+2, CinemaMaster Video+, Бял

TK850 пренася автентично HDR зрително изживяване във вашата добре осветена дневна. Насладете се на 100”+ 4K UHD картина с HDR-PRO технология. Специалните "Sport" режими "Sport", за звук и картина, ви потапят в действието. Изображението с 8.3 милиона пиксела ви дава възможност да гледате от дома си, но да се чувствате все едно сте на стадиона. Всичко това идва в стилен, компактен дизайн. Позволете на TK850 да превърне дневната ви с перфектното място за вас и вашите приятели!

Технология - DLP
Разделителна способност - 3840x2160
Яркост - 3000 лумена
Контраст - 30000:1
Покритие на стандарт Rec.709 - 98%
CinemaMaster Video +
CinemaMaster Audio+2
USB Media Reader
Коефициент на увеличение - 1.3:1
Високоговорители - 2x5W
Живот на лампа - 4000/10000/15000 часа
Цвят - Бял

Three men are watching sports match via the 4K HDR home theater projector as if they are in the stadiumПренесете стадиона в дома си

TK850 пренася автентично HDR зрително изживяване във вашата добре осветена дневна. Насладете се на 100”+ 4K UHD картина с HDR-PRO технология. Специалните "Sport" режими "Sport", за звук и картина, ви потапят в действието. Изображението с 8.3 милиона пиксела ви дава възможност да гледате от дома си, но да се чувствате все едно сте на стадиона. Всичко това идва в стилен, компактен дизайн. Позволете на TK850 да превърне дневната ви с перфектното място за вас и вашите приятели!

 
Поддържане на HDR10 & HLG     Подобрен "Tone Mapping"     HDR яркост

Хиперреалистично 4K HDR-PRO™

Ексклузивната HDR-PRO технология, на BenQ, подобрява 4K HDR изображението с по-добър контраст и повече детайли. TK850 предлага и поддръжка на HDR10 & HLG (Hybrid Log-Gamma) за несравнима наслада.

* HLG е HDR стандарт разработен съвместно от BBC и NHK. Той поддържа видео услуги като BBC iPlayer, DirecTV, Freeview Play и YouTube.

 

Вижте какво има в тъмнината

Докато някои HDR прожектори могат да изпуснат детайли и да покажат неточни нива на сивото, подобрената и оптимизирана за кино "tone mapping" на BenQ, с "Dynamic Iris" и "Dynamic Black" технологии, увеличава контраста, запазвайки тъмните детайли максимално видими.

*"Dynamic iris" контролира количеството светлина, което преминава през оптичната система, за идеален контраст. "Dynamic Black™" технологията анализира нивата на яркост на сцената, за да оптимизира светлината и контраста. По този начин се постига показване и на най-фините детайли в тъмните сцени, като в същото време се предпазват светлите от ефекта на "измиване".

 
 
 
BenQ Tone Mapping Enhanced                                                               Others

HDR яркост

Запазва идеалният контраст, докато прожектира изображения с различна големина, върху екрани с различен gain, които са най-често използвани в домашните кино зали. Това осигурява по-голям контраст и превъзходно качество на изображението, когато е активиран HDR режим.

HDR brightness optimization provides the consistency performance from 80” to 180”
 

Насладете се на вашето съдържание в 4K HDR

HDR-PRO technology is supercharged by HDR10 & HLG support
 
 

Истинска 4K UHD технология

True 4K 8.3m Pixels
New 0.47” DMD Technology
4K-Optimized Lens Array
Low-Dispersion Lens Coatings

Истинско 4K UHD, с 3840 x 2160 разделителна способност и 8.3 милиона пиксела, минимизира размиването на пикселите за по-добро зрително изживяване.

 
TK850’s 4K 8.3million pixel resolution offers awe-inspiring clarity and crisply defined fine details

DLP прожектор                                                                    Прожектор, който не е с DLP технология

 
BenQ 4k hdr-pro home theater projector TK850’s lightweight design and sleek, compact profile with 4k optimized lens

 Премиум 4K стъклена оптична архитектура

4К оптичната система на TK850 използва само най-високо качествени стъкла, за да гарантира превъзходно и реалистично качество на изображението. Прецизните лещи, които са изградени от 10 елемента, обединени в 8 групи позволяват, по-добро проникване на светлината за дълготрайна 4К интензивност.

 

Точни изображения

DMD DLP технологията преодолява познати проблеми свързани с подравняването, които се наблюдават при много LCD панели. TK850 гарантира ясни изображения и точни цветове, лишени от артефакти като размазване или сенки.

DMD DLP technology to avoid inherent alignment issues of multiple panels
 
 
TK850 ensures immaculate image integrityNon-DLP projector artifacts such as blur, shadowing, and interference patterns for immaculate clarity.

DLP прожектор                                                                     Прожектор, който не е с DLP технология

Безупречна оптика за най-добро цветно представяне и качество на картината

Оптичната 4К система на BenQ използва най-висок клас стъкло, гарантиращо максимално проникване на светлината и реалистично качество на изображението. Патентованото специално покритие с ниска дисперсия, се нанася върху лещите, за да сведе до минимум цветното отклонение, така че можете да се насладите на любимото си 4К съдържание с брилянтна яснота.

4K optical system uses only the highest-quality glass for superior light penetration and realistic image quality
Proprietary low-dispersion lens coatings minimize chromatic aberrationNon low-dispersion lens coatings with chromatic aberration bad performance

Low-Dispersion Lens                                                                       Non Low-Dispersion Lens

 
TK850’s Sport audiovisual mode is designed for all kinds of sports from indoors to outdoors
 
 

Специални "Sport" режими

Sports Режим на картината
Sports Звуков режим
Sports Motion Enhancer (MEMC)
 
TK850’s dedicated Sports Mode enhances video quality with realistic skin tones Motion Enhancer eliminates laggy images, jittery playback, and blurry shadows

Режим "Sports"

Насладете се на подобрено качество на картината с реалистични тонове на кожата, балансирано синьо и зелено, за предавания на открито и топли дървесни тонове за спортни предавания на закрито. Режим "Sports" засилва тръпката от победата, като акцентира върху гласа на коментатора и рева на тълпата..

Motion Enhancer

Премахва бавните изображения, накъсаното възпроизвеждане и размазаните сенки. Добавя допълнителни (интерполирани) кадри, които се вмъкват между всеки индивидуален кадър. TK850 вмъква 36 допълнителни кадри, за да получите ярко видео, с 60 кадъра в секунда, което е лишено от насичания.

Насладете се на поглъщащ звук

Мощният 10-ватов камерен високоговорител на TK850 осигурява подобрено качество на звука за по-голямо удоволствие. TK850 прожекторът е идеален за гледане на спорт, слушане на концерти, игри и гледане на филми.

cinema mode music mode game mode
 
 

Cinema Mode                           Music Mode                                Game Mode

 
 
 
 

CinemaMaster Audio+ 2

CinemaMaster Audio+2 предлага предварително настроените звукови режими, с коригирани аудио характеристики, за да осигури най-доброто аудио визуално изживяване, за всеки тип забавление.

CinemaMaster Audio+ 2 for Massive Sound
Delicate Details & Pure Vocals Deeper Resonant Bass Long Lasting Sensual Sound

Деликатни детайл & Чисти вокали

Насладете се чисти вокали и деликатни детайли, в средните и високите честоти, от говорителя с алуминиева сърцевина на TK850.

По-дълбок бас

Резонансната камера усилва по-широкия честотен диапазон, предоставяйки по-дълбоки баси от компактен високоговорител.

Невероятно качество на звука

Устойчивите на топлина неодимови (NdFeB) магнити гарантират дълготрайно качество на звука, без изкривявания дори и при висока температура на околната среда.

 
Enjoy all authentic HDR scenes with vivid images anywhere even in your bright living room
 
 

Лесна работа

С разнообразните си възможности за монтаж, TK850 превръща за секунди вашата дневна в място за забавление. Насладете се на автентични HDR сцени, с ярки изображения навсякъде, дори и във вашата добре осветена дневна. TK850 перфектно балансира 98% покритие на Rec.709 цветовата гама с 3000 ANSI лумена яркост, превръщайки дома ви в място, на което може да се отпуснете и да се насладите на любимият си спорт или предаване.

Лесен ъпгрейд към 4K

TK850 предлага 10% вертикално преместване на обектива, правейки го подходящ за разполагане във всяка стая. Той може да използва същата стойка за монтаж на таван, както и същият екран, като много от 1080p прожекторите на BenQ, с подобно фокусно отношение 1.13 - 1.47 (100" @ 2,5 m), така че е лесно да преминете към 4K TK850, без да пресмятате какъв екран ще ви е нужен и на какво разстояние да монтирате прожектора.*

*Лесен 4K ъпгрейд от W1070, W1090, W1110 и W2000 моделите на BenQ.

Easy Upgrade of BenQ 4K 1080p Projectors with big zoom and lens shift

Перфектно подравняване

Keystone корекцията ви позволява да прожектирате идеално подравнени изображения, от различни места в стаята. Функцията за вертикална keystone корекция се грижи да получите изображение с професионално прави ъгли, противодействайки на трапецовидния ефект, който се наблюдава, когато прожекторът е поставен в страни от екрана.

 the vertical keystone function adjusts the image for a professionally squared image

Увеличение с фокус

TK850 ви позволява да запазите изображението на фокус, докато променяте мащаба на картината. Поддържайки постоянно съотношение на увеличението, изображенията запазват визуално перфектен фокус във всяка точка от екрана.

Focusing automatically regardless of screen size variationsblemish image focus

TK850                                                  Others

Универсална свързаност

USB Type-A 3.0 Port USB Media Reader Firmware Upgrade

USB Type-A 3.0 порт

USB Type-A 3.0 може да прехвърля данни със скорост до 5 Gbit/s, което е около 10 пъти по-бързо от USB 2.0 стандарта

USB четец: Споделяйте без кабели

USB четецът позволява на потребителите лесно да прожектират видео, аудио и снимки от преносими дискове, без допълнителни кабели.

Лесен ъпдейт на фърмуера

Чрез USB е много лесно да актуализирате фърмуера до най-новата версия, гарантирайки си лесна работа и безпроблемна поддръжка.