безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

Endgame XM1 WH

Геймърска оптична мишка Endgame XM1 Бяла

Арт. номер: EG-MOUSE-GAMO-860
наличен

Запитване за Endgame XM1 WH

безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Технически характеристики
Гаранция 24 месеца
Сензор PixArt 3389, Оптичен
Свързаност USB
Време на реакция 1 ms
Тегло 70 g
Дължина на кабела 1.8 м
Програмируеми бутони Не
Чувствителност 16000 DPI
Брой бутони 5
Подсветка Не

Endgame Gear XM1

XM1 е разработен от Esports ветерани, като ултра лека мишка с високоскоростна обработка на сигнали, специално подходяща както за професионални играчи, така и за амбициозни хоби геймъри. За да постигне скоростта на щракване, заедно с идеалното усещане за клик, немският инженер на XM1 комбинира патентован алгоритъм за контакт с аналогов превключвател с предварително сортирани механични превключватели OMRON 50M. Резултатът е несравнимо време за реакция на суича - по-малко от 1 милисекунда. Мишката е новата версия с Flex кабела.

✔️ СЪСТОЯНИЕ НА ИЗКУСТВОТО: XM1 от Endgame Gear е висококачествена гейминг мишка за всички стилове на захващане. Оборудвана е с първокласни превключватели Omron и съвременни технологии.
✔️ МОДЕРЕН СЕНЗОР: Pixart прецизен оптичен сензор PMW3389 с до 16 000 CPI. Удобно регулируеми в четири стъпки, точните стойности могат да бъдат коригирани в софтуера.
✔️ Ергономичност и Бутони: XM1 има симетричен дизайн и е оборудван с два основни бутона, два бутона за палец и скрола на мишката. Само 70 грама, мишката също е и много лека.
✔️ ВИСОКИ КОМФОРТ: Повърхността има покритие против изпотяване, леко е подсилена и по този начин осигурява стабилно сцепление при всякакви обстоятелства. Големите тефлонови крачета обаче осигуряват плавно и лесно плъзгане на мишката.