безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

Lenovo ThinkBook 15p

Лаптоп Lenovo ThinkBook 15p - 20V3000UBM/3
Арт. номер: LEN-20V3000UBM

Функции

Създаден за творци

Процесорът от 10-то поколение Intel® Core™ на Lenovo ThinkBook 15p, съчетан с мощни графични опции, превръща този лаптоп в чудесен избор за тежки и интензивни графични задачи. Редактирането на снимки с Adobe Lightroom и Photoshop работи до 35% по-бързо от преходните версии.

Бъдете свързани когато и както поискате

Светкавичната WiFi 6 свързаност ви позволява по-бързо изтегляне на съдържание и безпроблемно дистанционно сътрудничество – дори с множество устройства, които са свързани към една и съща мрежа. Свързването с периферните устройства също е бързо, благодарение на богатия избор на портове, включително USB-C 3.2 Gen 1, HDMI, USB-A 3.1 Gen 1 и други.

Елегантен и стилен

Елегантният двуцветен алуминиев капак на Lenovo ThinkBook 15p е изрязан с прецизността на диамант за отличителен външен вид. С обем и тегло от само 19,9 мм и 1,99 кг., той е достатъчно тънък и лек, за да го носите навсякъде със себе си.

По-интелигентен подход към дистанционно сътрудничество

Lenovo ThinkBook 15p ви помага да сведете до минимум трудностите и неудобствата, свързани с дистанционната работа. Базираното на AI шумопотискане намалява фоновия шум за по-ефективни срещи, докато високоговорителите на Harman и микрофоните с двоен масив осигуряват безупречен звук за дистанционно сътрудничество.

Подхранвайте креативността си

Стартирайте и рендирайте приложения за 3D моделиране и симулация на ThinkBook 15p с опционална NVIDIA® GeForce® GTX с Max Q графика. А надеждни опции и изобилие от памет за съхранение ви осигуряват предимство дори при най-дръзките задачи.

Невероятно прецизни визуални ефекти

Отворете сетивата и въображението си: Lenovo ThinkBook 15p с 4K дисплей за зашеметяващи и реалистични визуални изображения. Десетбитовата дълбочина на цветовете и 100% Adobe RGB цветвото съответствие осигуряват точност и качество на изображението. Дисплеят поддържа до 1.07 цвята – и е сертифициран от TÜV Rheinland за намаляване на напрежението в очите при дълги работни сесии.