ВАЖНО!!! Поради огромния недостиг на видеокарти за момента не приемаме поръчки за готови конфигурации от секцията "Компютри за игри" . 

безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

BenQ Mobiuz гейминг монитори


Изследвайте възможностите и постигнете повече, отколкото сте смятали за възможно

Представете си игрален свят, който няма начало и край. Където без усилие размахвате легендарно оръжие, пробивайки си път през вражеските сили и стигайки по-далеч, отколкото сте смятали, че е възможно. Това е MOBIUZ.

Тук ще се насладите на върховното гейминг изживяване, което никога не трябва да спира. Приключението започва с убеждението, че можете да изживеете живота си максимално, като извлечете максимума от играта. MOBIUZ е ангажимент за пълно потапяне в играта, където вие и вашият аватар никога няма да играете по същия начин.

MOBIUZ: постигнете повече, отколкото сте смятали, че е възможно

Никога не се примирявайте с по-малко

MOBIUZ означава майсторство и всеотдайност за вас. Подобно на безкрайната лента на Мьобиус, ангажиментът на MOBIUZ към удовлетворението никога не спира. Геймърските монитори на MOBIUZ са снабдени с най-новите технологии, които ще ви позволят да се насладите максимално на игрите. Те разполагат с HDRi за невероятен цвят, контраст и детайли, както и с несравнимите treVolo високоговорители, на BenQ, които ви предлагат зашеметяващо аудио представяне. Взети заедно, те създават несравнима комбинация, която е както визуално, така и аудио потапяща.