Всички поръчки в периода 30.04 - 04.05 ще бъдат обработени в периода 05.05 - 07.05.2021 г. На 06.05.2021 ще работим и издаваме поръчки на място в офисите в София и Велико Търново. Екипът на Gplay.BG Ви желае весели празници и приятни почивни дни!

безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

SoftMaker Office Professional 2018

Софтуерен офис пакет SoftMaker Office Professional 2018 for Windows

Арт. номер: SOFT-SM-OFFICE-PRO-2018
ограничена наличност (до 2 бр.)

Запитване за SoftMaker Office Professional 2018

безплатна доставка
на поръчки над 50 лв.
Технически характеристики
Тип Офис Пакет

SoftMaker Office Proffesional 2018 for Windows
Бърз. Мощен. Съвместим.
Продуктът е с меню на български език.
Разработен в Германия.

SoftMaker Office Professional 2018 съдържа следните речници:
Berlitz Basic Dictionary English/French
Berlitz Basic Dictionary English/Spanish
Berlitz Basic Dictionary English/Italian
Berlitz Basic Dictionary English/German


TextMaker 2018 - Текстообработваща програма, създава и обработва документи бързо и лесно, флаери, брошури, бизнес писма и дисертации.  Отваря и редактира файлове, създадени с Microsoft Word, напълно съвместима с всички версии- включително и DOCX; много допълнителни фукнции за обработка; експортиране към EPUB и PDF; Проверка на правописа на над 75 различни езика, проследяване на коментари и промени и други.

PlanMaker 2018-  Програма за обработка на таблици, калкулации и диаграми с всякаква сложност, над 350 функции, пивот таблици, визуализация на данни с над 80 различни вида графики; Пълна съвместимост с Microsoft Excel и файловия формат XLSX.  Без проблем можете да редактирате оригинални файлове от Microsoft Excel.

Presentations 2018 - Програма за създаване на презентации, лесна и интуитивна за ползване, завладяващи анимации, експортиране към PDF, графични файлове или HTML, Direct X анимации.
Продуктът полза файловия формат PPTX и затова обменът с Microsoft Power Point e безпроблемен

Thunderbird-"powered by Softmaker"
Вашите имейли,контакти, задачи и срещи са в в добри ръце. С "Thunderbird"  SoftMaker разшири функционалността на популярното приложение с още практични функции- като организирането на съобщенията по папки бързо и много по-ефикасно.

Всяка DVD кутия може да се инсталира на/до  5 компютъра!
Това е еднократка покупка, а не абонамент.Можете да ползвате софтуера неограничено време

Един лиценз позволява да бъде инсталиран на/ до 5 компютъра в едно домакинство.
За фирма лицензът е за 1 компютър или за един потребител. Клиентът  има право на избор в началото, но след това трябва да ползва само единия или другия тип лицензиране. При лицензиране на компютър може повече от един потребитал да ползва програмата на дадения компютър, но не повече от един потребител по едно и също време. При лицензиране на потребител, един и същ потребител може да инсталира и ползва програмата на максимално 5 компютъра ползвани от него.

Версията Professional може да се лицензира за повече от един потребител на един и същ лицензен ключ
Потребителска поддръжка: SoftMaker реагира бързо на сигнали за бъгове и до седмица изпраща решения /нови версии/ на клиента.