безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Cart Cart
02 4372440
Cart Cart

Nitro Concepts D16M

Геймърско бюро Nitro Concepts D16M, Carbon Black

Арт. номер: NITRO-GABU-209
не е в наличност

Запитване за Nitro Concepts D16M

безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Технически характеристики
Гаранция 24 месеца
Cable Management Да
Брой монитори 3
Максимален товар 80 кг
Цвят Черен
Електрически Не

Геймърско бюро Nitro Concepts D16M Carbon Black

Nitro Concepts D16M е стабилно и устойчиво бюро създадено за гейминг. Оптимизиран дизайн предоставящ максимално място за хардуера Ви. Възможност за регулиране на височината, поставка за слушалки, XXL пад и разбира се е помислено за кабелите благодарение на три модула в задната част на бюрото.

 • Размери: 1,600 x 725 to 825 x 800 mm (Д x В x Ш)
 • Тегло: Плот: 25.1 kg Крака: 19.4 kg
 • Товароносимост: 80 kg
 • Материали: стомана (рамка, крака), MDF (плот), пластмаса (повърхност на плота), текстил (пад)

Бърз поглед към особеностите на геймърското бюро на Nitro Concepts - D16M:

 

 • Огромно геймърско бюро с размери 160x80cm от солидни материали, с пластмасово покритие на плота
 • Краката на бюрото са направени от висококачествена стомана с прахово покритие
 • Плот направен от здрав MDF с ефект на карбонови фибри
 • Пад с микро-тъкана текстилна повърхност за всички видове мишки
 • Височината се регулира от 72.5 до 82.5, регулируеми капачки на краката
 • Способно да издържи натоварване до 80 килограма
 • Три отвора на плота за кабелен мениджмънт
 • Пространство за до 3 монитора
 • Поставка за слушалки
 • Включени инструменти и материали за сглабянето

Здрави материали, леко и бързо за сглабяне

На солидна, но шикозна стоманена основа стоят три 25мм дебели плота от здрав MDF с ефект на карбонови фибри, чиято повърхност създава усещане за фин текстил. Плота може да бъде покрит с поразителен пад с микро-тъкана текстилна повърхност, която е проектирана за издържливост. Всички мишки с обичайни типове сензори могат да бъдат използвани върху него, което прави нуждата от пад за мишка необходим единствено по естетически причини. Благодарение на големите си размери от 160см на дължина и 80см на широчина има достатъчно място за до 3 монитора в допълнение на мишка и клавиатура.

Външната страна на плота е леко заоблена навътре. Това дава оптималния ъгъл за гледане на монитори. Общо три кръгли отвора - в ляво, в дясно и в центъра - позволяват кабелите да бъдат пуснати от бюрото горе до компютъра долу. Поставката за слушалки може да бъде поставена отстрани, тя е включена в комплекта.

Краката на бюрото са направени от яка стомана. Двата крака са свързани в горната си част със здрава рамка, на която се фиксират плотовете. Благодарени на висококачествената си конструкция, бюрото може да издържи големи натоварвания до 80 килограма. Височината на краката може механично да се регулира със десет сантиметра от 72.5 до 82.5 сантиметра, за да е сигурно, че потребителите седят в удобна поза. Капачките на краката също се регулират, като по този начин осигуряват стабилност дори и върху неравни повърхности.

Разбира се, бюрото на Nitro Concepts D16M е лесно за сглобяване. В допълнение на подробното ръководство са включени всички необходими винтове и шайби в комплекта. Шестограмите необходими за сглобяването също са включени.

Очаквайте допълнителни забавяния поради натоварнеността на куриерските фирми. Срокът за изпълнение за получените поръчки за компютърни конфигурации е между 2 и 3 седмици от потвърждение на поръчката.  На 10.12.2021 г. ще активираме отново конфигурациите в сайта.

Екипът на Gplay.bg благодари предварително за разбирането.