безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
02 4372440
Cart Cart

Logitech G Pro X Superlight

Геймърска мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless

Арт. номер: LOGITECH-MOUSE-PRO-X
наличен
До края на промоцията остават:
{{ days | leadzero }}
дни
{{ hours | leadzero }}
часа
{{ minutes | leadzero }}
минути
{{ seconds | leadzero }}
секунди

Запитване за Logitech G Pro X Superlight

безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Технически характеристики
Гаранция 24 месеца
Сензор Hero, Оптичен
Свързаност Wireless
Време на реакция 1 ms
Тегло 63 g
Дължина на кабела 1.83 м
Чувствителност 25400 DPI
Брой бутони 5
Подсветка Не
Цвят Черен

 

 

 

 

НУЛЕВА СЪПРОТИВА

Преодолейте всяко препятствие по пътя към победата с нашата най-лека и най-бърза PRO мишка. Това е новото "оръжие" в ръцете на световните топ професионалните играчи, което тежи по-малко от 63 г и се плъзга умопомрачително добре. PRO X SUPERLIGHT е продължение на нашата философия за "НУЛЕВА СЪПРОТИВА" - нашето посвещение в това да премахнем всяко препятствие и да направим връзката между играч и игра възможно най-чиста и перфектна.

 

 

 

 

БЕЗ ПРЕПЯТСТВИЯ

PRO X SUPERLIGHT е резултат от продължителната ни работа с топ професионални играчи, като целта е една - да бъде създадена най-леката PRO безжична мишка, без да има компромиси в качеството, структурата и вече доказаните Logitech G стандарти. Вземете сега PRO X SUPERLIGHT - по-бърза от всякога.

 

 

 

 

БЕЗ ЗАОБИКАЛКИ

G PRO X SUPERLIGHT - нашата най-лека PRO мишка за момента, е инженерно чудо, тъй като тежи под 63 г. Това означава, че тя е е с приблизително 25% по-лека от нашата стандартна PRO Wireless мишка. Успяхме да го постигнем чрез безброй щателни инженерни проучвания за редуциране на теглото, без това да повлияе на работата на мишката.

 

 

 

 

БЕЗ КОЛЕБАНИЯ

Фокусирайте се единствено върху победата с LIGHTSPEED - нашата иновативна, професионална, безжична технология, която работи без никакъв лаг, прекъсвания и компромиси.

 

 

 

 

БЕЗ ПРОПУСКИ

Ексклузивният HERO 25K оптичен сензор на Logitech G ни предоставя прецизност, скорост и консистентност, без компромиси. PRO X SUPERLIGHT ще ви достави екстремна точност на движение и пълен контрол върху него, за да можете да останете уверени по време на дълга гейминг сисия, клъч моменти или турнир.

 

 

 

 

НУЛЕВО СЪПРОТИВЛЕНИЕ

Големите PTFE крачета ще променят мнението ви за чисто приплъзване на мишката, със също толкова добра връзка с играта.

 

 

 

 

НУЛЕВ ВЪГЛЕРОД

PRO X SUPERLIGHT посреща най-високите стандарти за устойчиво производство. Това е продукт, произведен с НУЛА отделен въглерод. Всички наши заводи са модернизирани с нови технологии, които спестяват енергия и отделянето на въглерод.