безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
02 4372440
Cart Cart

Logitech G29

Волан Logitech Driving Force G29

Арт. номер: LOGITECH-RW-G29
наличен

Запитване за Logitech G29

безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Технически характеристики
Гаранция 24 месеца
Съвместимост PlayStation 3, PC, PlayStation 4, PlayStation 5
Свързаност Жичен

 

 

ПЪЛНА ГАЗ, ПЪЛЕН КОНТРОЛ.

 

Проектиран изцяло за перфектното изживяване от шофирането, Driving Force от Logitech G Ви отвежда до най-високото ниво на състезателните игри. Няма как да изживеете една състезателна игра с автомобили, ако просто не сте хванали волан в ръцете си.

 

G29 е съвместим с PS5, PS4, PS3 и PC.

 

 

ИСТИНСКИЯТ ВОЛАН

 

 

Потапящото усещане от шофирането в игри става реално благодарение на детайлите. Двойният мотор буквално ви позволява да усетите всяко поднасяне и смяна на настилката. Солидната стомана, вградена във волана, придава тежест и издръжливост, а стоманените педали и пера - усещане, което ще "запали бензина в кръвта ви". С ръчно шития кожен волан всеки автомобил е луксозен, а специалната технология на зъбните колела в него ще осигури тиха и плавна работа на G29.

 

 

ПЕДАЛИ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАСТРОЙВАНЕ

 

 

Поддържайте по-реалистична поза за шофиране с отделния блок педали с интегрирани педали за газта, спирачката и съединителя. Driving Force ви позволява комфортно да ускорявате, спирате и сменяте предавки, все едно сте в реален автомобил.

 

 

МОНТАЖ НА БЮРО ИЛИ ИСТОЙКА

 

 

Шофирайте без притеснение, че вашият волан ще се разклати или откъсне при по-агресивни маневри. Захващането към бюро или стойка става благодарение на клампи и ръчни винтове. G29 и G920 воланите, педалите и скоростният лост се монтират перфектно върху Playseat® симулационните седалки и кокпити за още повече реализъм.