безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
02 4372440
Cart Cart

Logitech G435

Геймърски безжични слушалки Logitech G435 Lightspeed Wireless, Микрофон, Бял

Арт. номер: LOGITECH-HEAD-G435-W
наличен
До края на промоцията остават:
{{ days | leadzero }}
дни
{{ hours | leadzero }}
часа
{{ minutes | leadzero }}
минути
{{ seconds | leadzero }}
секунди

Запитване за Logitech G435

безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Технически характеристики
Гаранция 24 месеца
Вид Over-ear
Интерфейс Bluetooth, Wireless
Микрофон Да
Размер на говорителите 40 мм
Честотен диапазон 20 Hz - 20 kHz
Чувствителност 83.1 dB
Съпротивление 45 Ω
Водоустойчиви Не
Шумоизолиране Не
Тип Стерео
Съвместимост PC/Mac, Мобилни устройства, PlayStation 4, PlayStation 5
Цвят Бял

Геймърски безжични слушалки Logitech G435 Lightspeed Wireless, Микрофон, Бял

Малките геймърски слушалки G435 са подходящи за широк кръг от хора, но са предназначени за по-млади играчи. С възглавнички за уши от мемори пяна и оразмерени за глави с по-малки размери. Logitech G435 са първите слушалки с LIGHTSPEED wireless и Bluetooth с ниска латентност, осигуряваща по-голяма свобода на игра на компютър, смартфони, конзоли Playstation. С лека конструкция, тези безжични геймърски слушалки тежат само 165 г, което ги прави удобни за носене през целия ден. Чувайте се силно и ясно благодарение на вградените микрофони с двойно формообразуване, които елиминират необходимостта от рамо за микрофона и намаляват фоновия шум. Тези готини и цветни слушалки доставят внимателно балансиран, висококачествен звук с 40 мм говорители; съвместимост с Dolby Atmos, Windows Sonic за истински съраунд звук. Няма нужда да спирате играта за презареждане благодарение на 18 часа живот на батерията на G435, който ви позволява да продължите да играете, да говорите с приятели и да слушате музика през целия ден. Пластмасовите части са изработени от минимум 22% рециклирана пластмаса, хартиените опаковки идват от сертифицирани от FSC гори, G435 са CarbonNeutral сертифицирани. Опционален ограничител на максималната сила на звука при по -малко от 85 децибела може да бъде активиран за защита на тъпанчетата при продължителна употреба.

 • Свързване: USB
 • Dolby Atmos, Tempest 3D AudioTech & Windows Sonic Spatial Sound
 • Дизайн: Over the head
 • Диаметър на говорителите: 40mm
 • Честотен диапазон: 20Hz - 20kHz
 • Импеданс: 45 Ω
 • Наушници: Плат

 

 

 

 

 

ИГРАТА НИКОГА НЕ СВЪРШВА

Играйте игри, слушайте музика и играйте с приятели. Гейминг слушалките G435 ви свързват с вашето PC, телефон или други устройства чрез безжичната технология от гейминг клас LIGHTSPEED и Bluetooth®. Те предоставят мощен и чист звук, докато микрофоните намаляват фоновия шум. Освен това са изработени от минимум 22% рециклирана пластмаса. Играта никога не свършва с G435.

 

 

 

 

 

ИГРАЙТЕ СЪС СТИЛ

G435 идва в три отличителни разцветки. Изберете тази, която отговаря на вашия стил или вземете и трите.

 

 

 

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

От дизайна през производството до доставката, много процеси бяха оптимизирани, за да направим G435 по-устойчиви слушалки.

    • ИЗРАБОТЕНИ С РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА
     Пластмасовите части в G435 включват минимум 22% сертифицирана рециклирана пластмаса.
    • ВЪГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНИ
     G435 имат сертификат CarbonNeutral®. Това означава, че въглеродният отпечатък на продукта и опаковката са намалени до нула, вследствие на инвестицията на Logitech в проекти за компенсиране на въглерода.
    • ОТГОВОРНО ОПАКОВАНЕ
     Хартиената опаковка на G435 идва от FSC®-сертифицирани гори. Като избирате този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световния горски фонд.

 

 

 

 

 

LIGHTSPEED WIRELESS

LIGHTSPEED е безжична технология от гейминг клас, която ви позволява да играете с високопроизводително аудио, стабилна свързаност и дълъг живот на батерията. Всичко с обхват до 10 метра. Може да използвате LIGHTSPEED на PC, Mac, PlayStation® 4 и PlayStation 5.

 

 

 

 

 

БЕЗЖИЧНA BLUETOOTH ВРЪЗКА

Когато искате да свържете G435 към друго устройство, можете да играете на високи скорости и чрез Bluetooth с ниска латентност. И, разбира се, можете да слушате музика и да разговаряте с приятели.

 

 

 

 

 

18 ЧАСА ВРЕМЕ ЗА ИГРА

Без значение дали играете или слушате музика, ще можете да се наслаждавате на безжично преживяване за 18 часа при пълно зареждане.

 

 

 

 

 

ОЛЕКОТЕН КОМФОРТ

С тегло само 165 г G435 са достатъчно леки и удобни, за да ги носите през целия ден.

 

 

 

 

 

ЗВУКОИЗОЛИРАЩА МЕМОРИ ПЯНА

Наушниците на G435 са покрити с дишаща текстилна материя, която охлажда ушите ви по време на дългите игрални сесии. Подложките от мемори пяна са не само удобни, но и помагат за абсорбирането на звуковите вълни, за да подобрят звуците, които чувате.

 

 

 

 

 

ВИРТУАЛНО БУМ РАМО

С вградени двойни насочени микрофони, G435 премахват рамото на микрофона, докато намаляват фоновия шум и ви гарантират, че звучите така, сякаш сте в едно помещение с приятелите си.

 

 

 

 

 

ВЪРХОВО КАЧЕСТВО НА ЗВУКА

Потопете се във внимателно балансиран, достоверен звук. Сертифицирани от Discord, G435 разполагат с 40 мм високоговорители и са съвместими с Dolby Atmos™, Tempest 3D AudioTech и Windows Sonic™.

 

 

 

 

 

УМАЛЕН РАЗМЕР

G435 са подходящи за широк обхват от играчи, но са оптимизирани за удобството на по-младите и тези, които имат по-малки глави.