безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
02 4372440
Cart Cart

Logitech G PRO

Геймърска механична клавиатура Logitech G Pro

Арт. номер: LOGITECH-KEY-G-PRO-V2
не е в наличност

Запитване за Logitech G PRO

безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Технически характеристики
Гаранция 24 месеца
Свързаност USB
Тип Механична
Форма TKL
Подсветка RGB
Кирилизация Не
Вид на бутоните Високопрофилни
Макробутони Да
Мултимедийни функции Да
Суитч GX Blue (Clicky)
Цвят Черен
Layout US
Hot-swappable Не

Геймърска механична клавиатура Logitech G Pro s RGB,Clicky суичове

 

 

СПЕЦИАЛНО ПРОЕКТИРАНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

С компактен TKL размер, тази клавиатура е проектирана заедно с eSport атлети и за eSport атлети. Влезте в играта с представяне, скорост и прецизност от най-високо състезателно ниво.

 

 

GX CLICKY СУИЧОВЕ

Супер издръжливите GX Blue механични "кликащи" суичове, които не само ще усетите, но и ще чуете. Изпитайте ПРОФЕСИОНАЛНОТО представяне.

 

 

КОМПАКТНА & УЛТРА ПРЕНОСИМА

Освободете място на бюрото си за повече свобoда на движение на мишката с тази ултра преносима TKL клавиатура. Компактните ѝ рзмери и откачащ се кабел я правят лесна за пренасяне, когато отивате на състезание.

 

 

LIGHTSYNC RGB ПОДСВЕТКА

Осветете избрани от вас бутони и персонализирайте подсветката по ваш избор с LIGHTSYNC. Програмирайте статични модели на подсветката във вградената памет на клавиатурата, за да сте подготвени за състезания, на които не се позволява инсталацията на Logitech G HUB.

 

 

ОТКАЧАЩ СЕ КАБЕЛ

Откачащите се micro USB кабели са с дизайн с тройно свързване. Без значение къде отивате, винаги ще имате лесно и сигурно свързване, както и безопасно транспортиране.

 

 

КОМФОРТ И СТАБИЛНОСТ

Клавиатурата се предлага с три степени на регулиране на ъгъла, за да повиши вашия комфорт. Крачетата са с гумено покрите, за да не се пързалят и да ви предложат отлична стабилност по време на интензивни гейм сесии.

 

 

12 ПРОГРАМИРУЕМИ F КЛАВИША

Изпълнете набор от сложни команди с натискането на един бутон. F-клавишите могат да бъдат програмирани с макроси, чрез Logitech G HUB софтуера.