безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
02 4372440
Cart Cart

Logitech Z313

Тонколони Logitech Z313, 2.1, 25W, Черен

Арт. номер: LOGITECH-SP-Z313
наличен

Запитване за Logitech Z313

безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Технически характеристики
Тип 2.1 Стерео
Интерфейс 3.5mm Аудио жак
Мощност 25 W RMS
Захранване 220V

Z313 е 2.1 система, състояща се от две стерео колони с два високоговорителя и субуфер. Подобно на Z130 всяка колона е с два високоговорителя за пълно покриване на средните и високите тонове, а ниските са изместени основно към субуфера. Компактният им за десктоп аудио система размер ги прави удобни за домашни партита, а качеството на звука и плътността на басовете - удачен избор за филм или игра.

Колонките и субуфера са изцяло черни. Субуферът е компактен, лек и вдигнат на четири големи крачета, даващи му достатъчно пространство, за да може да "диша" и да поеме въздух, за да захрани мембраната си. В центъра на предният му панел е разположен въздухопровод за още по-силни басове. Поставянето му на плоска повърхност, особено на твърд под (паркет или плочки) подобрява драстично акустиката му и разпорстранява басовете в цялото помещение.

Системата се управлява лесно и удобно посредством жично дистанционно управление. С него не само ще можеш да контролираш силата на звука и мощността на басовете, но и да пускаш или спираш плейлистата.

Звукът от тонколоните е чист и кристален, богат на тонове. Басовете не се деформират дори при много високи нива на звука. Z313 са достатъчно мощни да озвучат голямо помещение, а сравнително малкият им размер (събират се без проблем в малка раница или в чанта за през рамо) ги прави удобни за озвучаването на импровизирани партита. На лявата колонка има аудио жак, в който можеш да включиш тапи или слушалки

RICH SOUND FOR A FULL RANGE AUDIO EXPERIENCE

This 2.1 speaker system delivers balanced acoustics and provides enhanced bass from a compact subwoofer. Connect any device via the 3.5mm input and easily access power and volume using the wired control pod.

RICH SOUND

50 Watts Peak/25 Watts RMS power delivers a full range of sound tuned for balanced acoustics. Enhanced bass is delivered by the compact subwoofer. Enjoy a rich audio experience straight out-of-the-box.

SIMPLE SETUP

Connect any device via the 3.5mm input. Simple setup; always great sound.

EASY CONTROLS

Easily access power, volume and the headphone jack using the wired control pod.