безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
02 4372440
Cart Cart

GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G

Видео карта GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X

Арт. номер: GA-VC-N207SWF3OC-8GD
Изчерпан

Запитване за GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G

безплатна доставка
на поръчки над 99 лв.
Технически характеристики
Гаранция 36 месеца
Памет 8 GB
Ядра 2560 CUDA
Честота 1785 MHz
Шина 256 bit
Изходи HDMI, DisplayPort
Тип на паметта GDDR6
Серия RTX 2000 Series

Видео карта GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB GDDR6

 • 3X Охладителна система Windforce -Охладителна система WINDFORCE 3X разполага с 3 броя уникални блейд вентилатора по 82 мм, алтернативно въртящ се внтилатор, 5 композитни медни топлоотводни тръби, топлоотводна тръба с директен допир и функционалност на 3D активен вентилатор, като всички те заедно предоставя ефективен капацитет за разсейване на топлината за по-всиока производителност при по-ниски темперавтури.
 • Променливо въртене - Патентът на GIGABYTE „Алтернативно въртене“ е единственото решение, което може да реши проблема с турбулентния въздушен поток от трите вентилатора. Най-големият проблем при употребата на 3 вентилатора е турбулентността. Тъй като вентилаторите се въртят в една и съща посока, посоката на въздушния поток е обратна между вентилаторите, което води до турбулентен въздушен поток и това намалява ефективността на разсейването на топлината. GIGABYTE завърта средния вентилатор в обратна посока, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора е една и съща, което намалява турбулентността и подобрява налягането на въздушния поток.
 • Уникален Блейд вентилатор - Въздушният поток се разделя от перките на триъгълния вентилатор и се насочва плавно през извитата като 3D лента повърхност на самия вентилатор, като това ефективно подобрява въздушния поток.
 • 3D Активен Вентилатор - Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.
 • Топлоотводи с директен допир - Формата на медната топлоотводна тръба предоставя максимална повърхност за директен допир до графичния чип, което подобрява преноса на топлина. Топлоотводната тръба покрива и VRAM зоната чрез контакт с широката метална плоча, което осигурява правилно охлаждане.
 • Компопзитни Топлоотводи - Композитните топлоотводни тръби съчетават добра топлинна проводимост и фазов пренос за ефективно управление на преноса на топлина между двата твърди интерфейса, което подобрява капацитета за охлаждане.
 • Екстремна Издържливост и оверклок -Графичната карта използва по-добър дизайн на захранващите фази, който позволява на транзисторите MOSFET да работят при по-ниска температура, а схемата за защита от прегряване и за разпределение на натоварването на всеки транзистор MOSFET, плюс сертифицираните за Ultra Durable кондензатори и бобини осигуряват превъзходна производителност и по-дълъг живот на системата.

Функции:

 • Разчита на мощта на GeForce® RTX 2070 SUPER™
 • Интегрирана памет 8GB GDDR6 с 256-битов интерфейс за паметта
 • Охладителна система WINDFORCE 3X с алтернативно въртящи се вентилатори
 • Екстренмна издръжливост и овърклокване
 • Защитена метална задна плоча

Тактова честота на ядрото
1785 MHz (Рефернтна карта: 1770 MHz